torsdag 28 oktober 2010

Gör det bara !

Gör det bara.. 3 st ord som kan tända eld på mycket , antingen kan det tända en eld som kallas Ångest,rädsla och oro eller så kan det tända en eld som kallas för Hopp,spontanitet,utveckling och expansion av det egna Jaget.

Vilken brasa man väljer att fjutta på har ganska mycket med vår inre tillit till oss själva och vår självbild att göra.
Vi har värderingar som vi gärna håller starkt på och för att "ta sig utanför" sin egen "låda" så innebär det i många fall att man måste ta till sig och ge andra värderingar en chans . . detta kan i många fall bära emot , även för mig som skriver detta , men det som bland annat händer när du "expanderar" i ditt medvetande om vad som helst som nu kan vara aktuellt, så har du införskaffat dig erfarenhet baserad på dina egna upplevelser o inte på någon annans.

Du har då som så kallat sett "äkta sanning" efter som du med hela dig själv kan gå igod för att du vet vad du "talar om" .. vilket ger dig en inre styrka som kommer smitta av sig på andra "nära o kära" eller stöta ifrån mindre välkommna människor eller liknande.

Du vet själv hur det kan kännas när du befinner dig i ett rum och så träder en eller flera personer in i samma rum , odu genast får en magkänsla av att detta är människor jag gillar eller inte.. ??

Detta kan ske i dig av 2 anledningar ..antingen för att du är fylld av fördomar och inprogrammerade förväntningar på människor eller att du av rädsla dömer ut någon för att du i dig själv känner dig sårbar.

Eller så har du för stunden en väldigt stark närvaro "i dig själv" som gör att du kan förnimma externa energier väldigt väl och dess kvalitet , som i sin tur hjälper dig med magkänslan att ställa "diagnos" på dom "nya " individernas frekvens. . finner du då att deras/dennes frekvens inte matchar med din så kan du handla utifrån det . Här i finns det hur mycket kunskap och litteratur osv om hur man kan hantera en situation för att " gå vinnande" ur den ..

MEN det vilar alltid i första hand på HUR DU väljer att agera ..alltså Gör det bara handlar inte bara om att våga byta jobb eller hoppa fallskärm ... om du börjar med att medvetet välja i varje situation utifrån din "ärligaste" förmåga så går du hand i hand med DIN egna sanning .. till slut märker du vad lätt det är att " GÖR DET BARA"


Kom ihåg ... du är ensam här i världen .. med att välja dina beslut . Så börja NU med att ta ditt ansvar för ditt liv .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar