fredag 20 maj 2011

Att agera...

Att lära sig förstå hur vi fungerar som människor och hur vårt "sinne" fungerar är idag något av det absolut viktigaste vi har framför oss. I åratal så har vårt samhälle mer och mer kopplat bort vår medvetenhet om vår egentliga tillvaro.
Många av oss människor idag upplever världen som en väldigt besvärlig och orättvis plats att vara på . Vi är ständigt upptagna med att "arbeta" och få saker gjort.
Många av oss sitter i soffan där hemma när kvällen kommer och upplever välbehag pga att man inte längre är på " det där förbannade jobbet" många av oss idag har en spegelvänd uppfattning om vad som är avslappning. Vi har kanske släppt vårt "fängslande" yrke eller liknande.. . kroppen och sinnet är uttröttat. Man kanske äter en måltid och avslutar dagen framför Tv-apparaten , vi upplever det ofta behagligt att sitta där och se på när världen passerar oss. Vi behöver inte ta ställning .. krig och maktspel och glädje passerar oss... vi betraktar men deltar inte mer än att vi just betraktar. Vår känsla i kroppen blir ... kan man säga nästan lite fejk.

Vi matas ena stunden av ständigt återkommande ansikten som dyker upp i olika program.. i vissa dansar dom i andra hoppar dom runt i lekprogram och i andra program sitter dom och debatterar samhällsfrågor... dessa symboler för olika upplevelser.. våra ikoner för det liv som vi egentligen kanske skulle vilja uppleva.
Medans fantastiska händelser och hjältedåd utförs land o rike varje dag så pryds våra butiks dörrar med löpsedlar ang. vår Konungs maffia kontakter... eller hur det gick till när amerikanska hjältar lyckades få död på Bin laden ... man hittade honom med sitt skägg i en lyxvilla... man sköt sönder hans kropp och ansikte och sedan fotograferade man det ... !!!! o sen slängde man kroppen i havet. sen publicerades bilder världen över på den sönder skjutne Bin laden ... våra barn matades med information i dagar om hur man har dödat en man ... många av våra barn tittade säkert förundrat på bilderna av det sönder skjutna ansiktet... vad rörde sig i huvudet mån tro... ahaa det är så där man gör sen när man blir vuxen och någon är riktigt dum.
eller ??

Förstå mig rätt nu .. Min åsikt som jag ser som min sanning är att Bin Laden INTE är ansvarig för 9/11 Worldtrade Center attentatet.

Många av oss människor idag sliter ut våra kroppar med att arbeta för mycket och äta alldeles för dålig kost , som sen påverkar vårt sinne... vilket gör att vårt sinne och vår hjärna tappar sin "skärpa" och våra tankar blir "grusade" och endast " starka intryck fastnar,, starka intryck kanske vi tror är sånt som får oss att spärra upp ögonen .. men oftast är det dom sublima intrycken som fastnar djupast. Vårt känslosystem måste hela tiden anpassa sig efter vår förmåga att hantera upplevelsen av " din /min " verklighet.. och när detta system (kroppen o sinnet ) är försvagat av t.ex stress,dålig kost och ett icke närvarande medvetande så blir våra reaktioner färgade av vad vår kropp o sinnet rustar oss för.

Med ovanstånde förutsättningar så blir kroppen och sinnets dominerande uttryck att vara i försvars position.

*En del blir då mer aggressiva.
*En del av oss blir apatiska.
*En del av oss släpper allt ansvar och ger upp.( endast tillfälliga bekräftelser så som pengar,mat och nöjen blir viktiga.. ansvaret för sig själv och sitt varande sätts åt sidan)
*En del av oss låter vår rädsla göra oss underkastade någon annan , som uppfattas "starkare" . Detta skapar då det så kallade "flock beteendet" där vi låter oss sammman sluta oss till olika grupperingar osv.

Oscar Wilde skrev en väldigt fin samling ord... ;

" De flesta människor är andra människor.Deras tankar är andra människors åsikter , deras liv en efterapning , deras passioner ett citat "

Många läser säkert denna blogg och har ett "andligt" intresse och jag vill med mitt arbete här och på alla andra sätt som jag når ut hjälpa till att lösa upp låsta tanke mönster och få dig som läser detta att börja betrakta dig själv och se till dig och börja förstå att du måste börja ta ansvar för ditt eget sätt att vara mot dig själv. Jag önskar fler människor tog ett andetag och slöt sina ögon och böjer sig inåt i sig själva ,,, för att där hitta sin inre diamant. Att kanske varje dag förbereda sig på att gå ut i världen och följa sin magkänsla och leta efter det vackra och harmoniska i världen, att rikta sin energi mot att göra gott och låta andra människor och levande varelser och ting få ta del av din kraft som fantastisk människa.

Vi har inte en kung som chillar med gangsters eller media som fokuserar på bantnings piller eller krig världen över av en slump !!!

Vår värld ser ut som den gör idag på grund av att du och jag och dom före oss har tillåtit det ske .
Vi måste själva varje enskild människa börja ta ansvar för vårt egna liv.

Vi har reklam idag på tv .. för att vi väljer att titta på det och sen gå och köpa det som marknadsförs. Vi kan inte skylla på någon annan.

Vi har det politiska klimat idag som vi har...bara på grund av att vi låter det få vara så.



DU tänker det DU tänker på grund att du låter dig tänka just det du tänker.
Det är inte någon annans fel.

De är en tanke jag tänkte nu ... med en kopp kaffe i Stockholm.

Tack för idag.
Nu ska jag snart åka och hålla i en Healing utbildning :)

tisdag 10 maj 2011

drink drink drink it..




Hinner tyvärr inte blogga allt jag trycker i mig.. skulle behöva en Iphone eller så då tror jag.. hur som .. min Laptop och nokia n95 fungerar fint nu .

Dagens första drink innehåller följande :

1 näve spenat
1 st rött äpple
1 st banan
2 lååånga fet kvistar Selleri

och så massor med blåbär .

riktigt dunder gott.
Men glöm inte slå i vatten oxå..de blir lite geggigt annars.. och sen det sista som blir kvar rekommenderar jag att ni blandar upp med Rice Dream mjölk . . blir så nice smak.

Jag har inte skrivit så mycket om mina Andliga äventyr här på ett tag nu. Men jag har en del intressanta saker att skriva om här snart men jag måste få tiden för att komma in i den " viben" . Så gissar på någon gång nästa vecka när det är lite lugnare.

Men jag rekommenderar dig om du är sugen på något spännande så kolla in min kurs som jag lagt upp nu på min hemsida. www.inzide.nu

En extra insatt Healing o Personlig utvecklingskurs i Tyresö i slutet på månaden.

Sen har jag nyligen snurrat igång en Cirkel i Stockholm nu oxå .
Om du är intresserad så tveka inte att höra av dig för att veta mera.

Ha det gott !
NU ska jag ner till tvättstugan.

Frid o harmoni!

torsdag 5 maj 2011

waow!!




oki oki om den här rackarn klarar sig att resa sig upp så där då ska jag nog klara av mycket mer än det jag kan idag föreställa mig.

Moder Jord och hennes energi visar sin styrka i stora och små skalor !

Håll hoppet och tron vid liv ,, idag är nu ,, imorgon kommer senare så se till att hitta allt som kan göra dig glad, så lägger du grunden för morgondagen både för dig själv och alla runt dig som får ta del av din glädje .

Frid o Harmoni ! Med allt det innebär.



Å då var middagen färdig :)

Pasta med Pesto och Keso . Till den snurrade jag ihop en gryta med :

1/2 Paprika
1 gäng champinjoner
2 st Sivri paprika
1 knippe Persilja
1 klyfta Vitlök
1 st näve jordnötter
Hackad purjolök och lite Auburgien bitar...( ja jag vet att jag stavade fel)

Sen stekte ag det snabbt i en gryta med lite eko olja . Sen hällde jag på lite vatten och svartpeppar o la på ett lock o lät det stå o ..typ ångkoka 10-15 min.

Ja o sen lite Keso till det och ett dunder stort glas vatten.
Och rostat mörkt bröd med god ost förstås.

Kick it !!


Så dags för en morgon drink :)

1 näve spenat
1 st selleri pinne
2 st Äpplen
1 st Banan
1 st knippe färsk Mynta
osså vatten .

Sen till det fick det bli en avokado o en morot !

Så GOD MORGON !


onsdag 4 maj 2011

Nyttiga dagen :)



Såå där varit på Klosterhallen o inhandlat massor med grönsaker o grejjer ! här är jag på g att tillaga lite av det .






Tillagat och klart för att lastas in i den fysiska manifestationen av mig :)

Det blev väldigt gott men jag gjorde en tabbe.. solros kärnorna blev bara jobbiga där i ... så vill du göra det här eller liknande så häll inte i sånt..om du inte tycker om att tugga på varma träbitar dock...typ

Jag kan lugnt gå i god för att ju "bättre" mat o dryck du stoppar i din kropp desstå bättre mår du , alltså man mår riktigt bra i kroppen och sover riktigt gott.

Try it out !

måndag 2 maj 2011

Inte helt lätt att snickra ihop tiden !

Shit de är en hel del att göra nu ..
sitter på tåget nu klockan är 23:12 o det är måndag.. skulle ha hängt kvar i stockholm tills imorgon egentligen , men glömde av att jag hade en tattoo kund i örebro klockan 12 imorgon.. haha så det var bara att sätta sig på tåget o fräsa te Öret.

Tidigare var jag ganska inställd på att stadslivet inte var något för mig,, utan att skogen var min plats , nu har jag förstått att staden Stockholm har sina guldklimpar .. 1000 tals människor butiker o resturanger så mycket att hitta på me nöjen och så stort utbud på god o nyttig mat.
Så absolut jag ska sluta gå runt o vara bestämd i hur jag tycker om massa saker.. tänk om jag hade krampaktigt hållt fast vid att en stor stad suger.. då hade ju jag missat massa.
Skogen har något helt annat att ge , att vara i skogen för en sån som jag är nästan som att vara i en storstad fast de är mer som om allt är i PERFEKT balans.
Inget går upp emot att sjukna in i skogen o bara gå planlöst mellan träden och möta naturen o dess liv så som det möter mig. Jag ska nog låna min bror`s bil snart och bege mig upp till skogarna i Kilsbergen utanför örebro snart och tillbringa ett helt dygn ensam vid en sjö. Jag känner att det vore såååå nice nu ... så mycket betongperong o babbel o stress i mitt system nu . Blir perfekt.

Btw sista månaden så har jag snöat in lite på det där med Rawfood.. försöker hälla i mig iallafall en Rawfood drink om dagen .. faktiskt riktigt gott och man märker verkligen skillnad på energin och huden o naglarna växer som fan . ja alltså ni borde oxå testa.. ska försöka återge mitt recept på en ..


2 lagom stora nävar färsk spenat( alltså blad..inte sånt fryst skit )
4 Broccoli "svampar"
sen häller du i typ 4 dl vatten o kör mixern tills det blir en grön smet typ ..

stycka upp 2 bananer o blanda i

sen 1 st äpple.. skär isär det i små delar

sen 2 st päron ..skär även isär dem... innan du pular ner dem i mixern annars går det aldrig

o så sist lite frusen mango... så den blir lite "kall" drinken sen kör du tills den blir lite mer lätt drucken

Mycket nyttigare än så blir det inte :)

Try it !

Det är en fin gåva till din kropp.

söndag 1 maj 2011

Working in Sthlm ...





Suttit hela dagen och lärt mig sakta sakta hur man hanterar en hemsida... många arga fraser har jag spottat ur mig.. men till slut blev det ok :)

www.inzide.nu

Under tiden har jag suttit och skissat med nya pennor o grejjer.
Igår var jag iväg och testade en sån där ritplatta till datorn.
Blir nästa inköp.

Imorgon ska jag sätta upp lite kurs info ang. 20-22 maj oxå.

Nå väl här har ni lite lek bilder från mig :)

Ha en skön söndag .
Lev väl o må väl !