fredag 30 oktober 2009

Hallåvin!!

Inte jag... hitta storyn om denna man på Internet...My god!


nu så är det dags för ännu en helg av konsumtion av plastgegg,alkohol,mat(full med kemikalier),mosade och pressade djur där man kokat geggan och rört ihop det med socker och färgämnen o andra härliga tillsatser,,,som vi bakar ihop och stoppar i färg glada påsar och kallar godis :) hahah nästa gång du köper lösgodis, kolla då hur många sorter som innehåller GELATIN. Om du inte vet hur animaliskt gelatin tillverkas , sök upp några mysiga riktiga skräck filmer om hur det går till. Passar ju nu när det är Halloween o allt :) MooHOOOaaaaa grrrr... alla gillar vi otäckheter..fast visst nu är det ju bara på låtsas vi leker läskigheter som mord och klär ut oss till galna seriemördare . Sen den här trenden kom igång så har väl dom gamla klassiska psykopatkannibalernavåldtöksmänslaktarna fått ny funnen respekt.

hahahah nu tror ni att jag ska börja pessimist blogga som alla andra drönare på Internet! men nej du ! Där fick jag dig.

Visst helger som Halloween,Påsk;Valborg,Midsommar,Julafton och gud vet vad är ju absolut ett bra tillfälle att samlas alla i familjen och ha en mysig stund med mat o dryck och bara må gott.

Men en viss grupp av svenska befolkningen verkar mest ha det som ursäkt för att kunna bli ännu fullare än vanligt...my god! Hur många gånger har man inte hört frasen " Jävlar te miss sommar ska jag supduktigt!! " "Vart ska vi va? "

jajaja nog nu.

Idag blev det nästan en underarm klar som tillhör en sleeve med temat Heaven `n hell. blev inga foton på den idag för det är lite detaljer kvar på den .
Skriver lite mer om den imorgon bitti.
Ha en god o trevlig natt nu .

Skåla gärna men ta det varsamt :)




Går åt en del färg till att göra lines på en backpiece...phu tog några timmar.
Lägger upp bild ikväll på den tattoon.

Idag blir det en sleeve med temat Heaven and Hell :)

även det kommer upp.

ha en fin dag :)

Tha shit för stora nålar!!



Jag älskar att tatuera med stora magz, typ 15 och upp te 39 .På bilden är det en 23 mag.
Ska snart införskaffa ett nytt aggregat och be en kollega som bygger maskiner fixa lite feeettare fjädrar åt mig så ska jag även köra med ännu större.

Fördelarna är många med stora nålar.
1: du sparar tid, vilket gör att du får mer tid över till att kunna låta kreativiteten flöda istället för att sitta och harva och din kund slipper ha ont länge.
2:Blir mycket lättare att få jämna fällt i t.ex gråskala och även toningar blir softare.

hahahha ja de var 2 st resten får du lista ut själv :)

Iallafall det som är bra med den här grippen är att den har lixom platser där framme som det kan vara färg ,,,så det blir lixom inte bara framme vid nålarna och uppe på nålen utan oxå rikligt under den :)
Coolt !

tisdag 27 oktober 2009





Färg mech i armveck...fan ingen lätt match...



ja det händer en hel del.
nu är gamla studion på järnvägsgatan historia.
mycket har hänt i dom lokalerna, många minnen och många människor har passerat genom dörrarna där under åren. nu är det dags att skriva ny historia.

Nya studion på fredsgatan 29 är vi kanon nöjda med, mycket mycket slit o släpa , spikar och skruvar och svordomar och skratt.

Jag ser väldigt ljust på framtiden där och jag hoppas varje dag blir den bästa den kan bli.

Lite hjärndöd känner jag mig nu ..
körde lines idag på en stor arm i biomech m lite sten inslag. Fick min order från Lundbergs tattoo supplies idag. Nålar av riktigt bra kvalitet och en monster grip med en liten finess på som jag gillar skarpt(bild och förklaring kommer imorgon)
o så nu tegaderm plast plåster grejs...bra skit för lite mindre tattoos tycker jag.. det är som en plastfilm man applicerar på ny gjord tattoo sen får den sitta på tills det är läkt. plast filmen andas på något sätt men släpper liksom inte in något skit ...den används på brännskador och liknande inom sjukvården och den funkar fin fint på tatueringar oxå. dom enda som klagat är dom som jag sättit dit det på som har stora ytor tatuerade... så ja jag låter bara mindre tattoos ha det. jaja nog om det . simma lugnt och fuck the authority!

tisdag 20 oktober 2009

Tiiiisdag

började dagen med att vara i arboga kl 07:30 för besiktning av bil. Gick skit bra :)
Sen in till stan och hem för att sova och duscha lite innan jag drog till studion och förberedde för dagen och satte igång vid typ 14:00 riggade av och köpte en pizza vid 21:30 typ...sen fick det fan vara nog.. o ja nu sitter jag här.
Igår var en av dom tröttaste dagarna jag varit med om och i morse var nog den morgonen som har varit tyngst att gå upp på sedan 1721 när jag satt fastspikad på en mjukglass!!!

Fan vad jag gnäller...
sorry.

Nästa inlägg lovar jag att vara lite mer intressant,,,, jag är roligare än så här, jag lovar :)

simma lugnt kära medmänniska annars får du kramp. godnatt!

Detta är väntrummet i nya studion.





Här kan man sitta och vänta på sin tur och dricka Te och Kaffe , även lite tidningar finns att spana i. Vi kommer inom snar framtid få upp en skärm på väggen som kommer att visa lite info filmer och annat kul som har med tatuering och piercing att göra.

Acryl och airbrush 61x50 pris 2500:-





Självklart är alla bilder orginal och endast 1st ex. existerar.

måndag 19 oktober 2009

Så där ja...


då var man så trött så det känns som om ag drömmer just nu.
Sitter i studion och dricker Lotus Te av märket YogiTea. Så jävla gott.

Har nyss försökt mig på lite små yoga övningar på golvet för att återhämta mig o få lite energi. Hoppas det funkar.

Skriver lite mer ikväll , ska då lägga upp lite bilder på dagens tattoo och vad jag använde mig av och även lite bilder från nya studion. Simma lugnt vänner.

Torrpastel,akvarell och airbrush stl.A3 Pris:2000:-

Akryl på pannå Stl 61x50 pris: 1.600

söndag 18 oktober 2009

söndag söndag söndag


riktigt hård dag med slit och släp. Gamla studion är nu snart helt tömd. känns lite skumt att man liksom inte känner något speciellt över att lämna stället, man har ju varit där nästan varje dag sedan 2001. Men det nya haket är så jävla nice så man blir alldeles till sig när man tänker på det. Känns som ett riktigt bra team oxå. Kul var oxå att när man rotat runt lite bland alla grjer i flytt lådor osv hittade jag massa tippar och backsteams och även några grips...sånt kan man aldrig få för lite av. full pott blev det när jag rotade fram en knappt använd 23magnum och en säck med färgkoppar i storlek STOR . Ett tecken på att nu är det dags att börja med Big nålar på allvar. Måste dock ställa in min maskin som jag har till monster nålar...börjar med att kasta bort stål "toppskruven" åt helvetet, så jävla trött på att fila 4-5 ggr per tatuering.

imorgon blir det några vänder till soptippen innan det blir dags att tatuera. borde egentligen rita klart en grej till en as kul tattoo men jag orkar snart inte sitta rak i rygg nu framför datorn och mina ögon värker för jag har slarvat idag med att använda mina glasögon.( som vanligt.. tappar dom jämnt när jag böjer mig ner.. borde kanske skaffa såna där snören.. men men.

Hittade ett guld korn idag föresten hemma hos min gode vän Mok Vurban ,, hans far hade en mycket intressant bok i hyllan som jag la vantarna på "tämj tigern inom dig " av Akong Tuluk Rinpoche ... den börjar stark med orden " Lika sällsynt som en stjärna som lyser på dagen, är det att födas till människa"

Coolt. undra hur många som reflekterat över den saken.. tänk dig hur många insekter ,växter och andra djur det finns och jämnför det med hur många människor vi är.

Nej nu får det vara nog.
sov väl, lev väl och var glad , det finns det alltid en ursäkt till att vara :)

getting shit done...

ja va fan dags att ge sig på att tömma o städa ur gamla studion idag igen... fan . blev ingen kul start på den häär söndagen.... men det blir bättre . Ju mer man sliter idag desstå minndre att göra imorgon..

ses senare

peace out..

lördag 17 oktober 2009

Så mycket på G

ja då sitter man här och knappar in dom första orden i min nya blogg.
nu ska det bli ordentligt gjort...men jag är inte direkt någon mvg pojk när det kommer till grammatik så ni lär ju läsa en del felstvningar osv men det tycker jag inte ni ska hänga upp er på :)

inatt eller imorgon ska jag göra det första riktiga inlägget med lite bilder o så :)

simma lugnt