fredag 30 oktober 2009

Hallåvin!!

Inte jag... hitta storyn om denna man på Internet...My god!


nu så är det dags för ännu en helg av konsumtion av plastgegg,alkohol,mat(full med kemikalier),mosade och pressade djur där man kokat geggan och rört ihop det med socker och färgämnen o andra härliga tillsatser,,,som vi bakar ihop och stoppar i färg glada påsar och kallar godis :) hahah nästa gång du köper lösgodis, kolla då hur många sorter som innehåller GELATIN. Om du inte vet hur animaliskt gelatin tillverkas , sök upp några mysiga riktiga skräck filmer om hur det går till. Passar ju nu när det är Halloween o allt :) MooHOOOaaaaa grrrr... alla gillar vi otäckheter..fast visst nu är det ju bara på låtsas vi leker läskigheter som mord och klär ut oss till galna seriemördare . Sen den här trenden kom igång så har väl dom gamla klassiska psykopatkannibalernavåldtöksmänslaktarna fått ny funnen respekt.

hahahah nu tror ni att jag ska börja pessimist blogga som alla andra drönare på Internet! men nej du ! Där fick jag dig.

Visst helger som Halloween,Påsk;Valborg,Midsommar,Julafton och gud vet vad är ju absolut ett bra tillfälle att samlas alla i familjen och ha en mysig stund med mat o dryck och bara må gott.

Men en viss grupp av svenska befolkningen verkar mest ha det som ursäkt för att kunna bli ännu fullare än vanligt...my god! Hur många gånger har man inte hört frasen " Jävlar te miss sommar ska jag supduktigt!! " "Vart ska vi va? "

jajaja nog nu.

Idag blev det nästan en underarm klar som tillhör en sleeve med temat Heaven `n hell. blev inga foton på den idag för det är lite detaljer kvar på den .
Skriver lite mer om den imorgon bitti.
Ha en god o trevlig natt nu .

Skåla gärna men ta det varsamt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar