söndag 1 januari 2012

! Nytt år o så händer det ? eller..




2012

It`s a hype or what !

nja.. de är ju egentligen ett riktigt häftigt ting som sker. Hur du än vrider o vänder på det så har dessa siffror en impact på dig. Hur många år har vi inte gått o tisslat o tasslat om detta som vi just nu har framför oss.

Kanske kommer det ingen apocalyps , kanske märker man inte av någon energihöjning , kanske kommer det inte några Aliens på nyheterna och säger att nu är allt ert lidande över för nu är vi här o fixar biffen. . kanske händer det inget utöver det vanliga alls.

De kan oxå vara så att hur du själv lever o agerar under dina vakna timmar är det som har mest betydelse.
Är din tanke att se på saken som "vidskepligt hokuspokus" och att fortsätta i samma tanke om att kanske testa att rösta på ett annat parti i nästa val och byta ut glödlamporna till lågenergi lampor.. o ja ni hajjar vad jag menar.

Eller oxå kan du testa att bestämma dig för att alltid möta varje människa i affären ,på bussen eller vart som helst med ett leende. Eller tala med din främmande medmänniska i hissen på köpcentret eller släppa fram någon i trafiken,,fast den bryter mot den heliga höger regeln.
Och när du stöter på en situation som du inte gillar eller om någon behandlar dig illa så sätter du stopp för det direkt. Uttryck din känsla i nuet , var sann mot dig själv och mot andra.

Acceptera inte orättvisor , ta ett aktivt val i att skapa en gladare , fredligare och ärligare relation till din omvärld.
Var sann och ärlig , möt dina rädslor med mod. det är inte farligt att säga vad man tycker och känner .
Kom ihåg dock att alltid ha dygden och ödmjukheten för allt levande i universum som måttstock i dina val.

För att förstå andra människor så måste du börja med att förstå dig själv .
Du behöver börja lära dig förstå din fulla natur , vad får din själ och ditt sinne att sprudla av glädje och vad får din själ och sinne att vridas i smärta?

Var sann och ärlig mot dig själv , göm dig inte för dina rädslor och skäms inte för din storhet och att du är unik .
Lär känna dig själv och dina förmågor och dina önskningar , ta kontrollen över dig själv och låt dig själv få bli fri från det du så länge längtat efter att släppa .

Lita på dig själv och dina insikter och känslor.

Se dig själv och din kropp som det vackraste templet som någonsin existerat och lev därefter. Ibland stormar det värsta av dom värsta ovädren runt ditt tempel och ibland lyser solen varmt o skönt på det ,, men DU min vän , ditt tempel består i alla väder.

Gott nytt år !

Tack för att du läser!

Mvh Ronny

1 kommentar: