söndag 16 januari 2011

att vara jag..

att vara jag .. har inte alltid varit något jag har hoppat av glädje till när jag vaknat på morgonen.

Ofta i mitt liv har jag känt mig oförklarligt skit dålig.. ibland har musten sugits ur mig på 2 röda sekunder.
Ibland har jag känt mig så otroligt anti världen så jag har inte haft ett spår av en positiv tanke i mitt sinne.

Jag har jobbat i tatuerings branschen sedan 1998 och jag har alltid rört mig i en tillvaro som har präglats av bekräftelse behov och hierarki system.

Jag kan dock se att jag ju längre jag gått in i att försöka "kämpa" för att vara någon och bli uppskattad. av både mig själv och andra så har jag sakta förtvinats i mitt inre ..
till slut visste jag inte varför jag gick upp på morgonen och levde ett liv.

Men nu med det jag har gått igenom och dom kunskaper jag idag besitter ang. hur vi människor fungerar o då speciellt jag :) plus en väldigt god inblick i hur den "dolda" världen fungerar och hur det kan påverka oss. ( jag går idag med storm kliv in i en tillvaro där jag inte längre kommer arbeta som tatuerare på hel tid,,för dom som inte visste det. )


Jag har så många människor att tacka idag i mitt liv för vart jag står idag plus att jag känner mig väldigt hedrad och stolt över att Andevärlden vill jobba tillsammans med mig .

Något som jag måste få nedskrivet här som jag hoppas kan hjälpa många av er där ute att förstå livet så som jag ser det..

är att man måste vara försiktig med vad man ger sig in i , följa sin magkänsla och känna efter så att beslut man tar "känns" rätt i hela själen .
Jag vet nämligen med egen erfarenhet hur lätt ett sinne kan bli totalt sönder hackat av negativt påverkande energi er . Allt som existerar i den fysiska världen är olika former av energier,,,detta är fakta som jag inte hämtar ur okulta läror.. detta kan man läsa sig till i lågstadiet eller i vetenskaps tidningar som kan köpas i vilken affär som helst. Negativa energier kan vara allt från obehagliga bilder med våldsamma inslag eller annan rädsla/stress/ångest karaktär.. sångtexter ,bilder,filmer ja.. ni fattar nog vid det här laget vart jag vill komma..mycket av det vi tar in är sublim information.. och även väldigt tydlig..kanske så tydlig så vi "tror" att det är för uppenbart så att vi inte plockar in det .. ja inom alla grenar där vi människor kan plocka upp information med våra sinnen sker den här matningen med ev. negativa energier.

Rädsla är något av det som kanske påverkar oss mest , och en rädd människa är bland det mest lätt manipulerade som finns.
Vi manipulerats av media,vänner och ovänner till att vara rädda och ta beslut utifrån att ha som mål att vara i försvar.
Att konstant vara i försvar i sinnet och kroppen tar på vår livsenergi , och ju lägre livsenergi vi har i vårt system .. desto sämre förmåga har vi att ha möjlighet att tex "känna" efter om ett beslut vi ska ta går i harmoni med vår vilja att få må bra och vara lyckliga.

Mitt råd till dig som medmänniska är .
Läs så lite kvällstidningar som möjligt , sluta titta på nyheter och ser du tex ett inlägg på facebook eller vart som helst o det gör dig nyfiken pga. att det väcker oro i dig.. så är du ute på fel väg.. enligt mig.

Ingen människa eller någon varelse på den här jorden mår bra av att vara rädd.

Och ju mindre risker du utsätter ditt sinne för att gå igång på dom "delarna" av dig så ökar din styrka att stå emot ,, och tillslut sker det undermedvetet ... till slut..ganska snabbbt faktiskt så märker du inte ens att du sorterar bort "skräp" som du vet att du inte behöver i din upplevelse av den här världen.


Det är dags för oss människor att ta tillbaka kontrollen över vårt eget liv och våra sinnen , för det är med våra sinnen som vi ska uppleva den här fantastiska världen med allt den innehåller.

Och om du som läser det här går i tankarna om att utveckla dig som människa på riktigt och inte inom systemets normer så är det viktigaste att först börja få kontroll på dina sinnen .


Med detta blogg inlägg vill jag xå passa på att göra reklam för min nya Website .

www.inzide.cybersite.nu


Där finns det en avdelning som bl.a gäller en utbildning som jag tillsammans med den helt otroliga människan Anneli Johansson håller i kurser inom Transhealing och andlig utveckling


www.orfalese.se är Anneli`s website get there also !!

söndag 2 januari 2011

Om meditation och ansvar för livets levande liv !

Meditation och ansvar för vad som händer i livet .


Genom att fästa din uppmärksamhet på din andning och rikta din blick på ett speciellt sätt,så kan man uppnå en viss typ av medvetandetillstånd , i detta medvetandetillstånd så kan man lättare vara uppmärksam på vad som händer inom dig och i dina tankar. Du kan därifrån sen härleda dina tankar av "negativ" eller "positiv" karaktär till verkningar i din kropp. T.ex spända axlar eller knutna händer eller spända muskler här o där i din kropp. Till varje sådan här "spänning" i kropp o sinne ligger en blockering i ditt varande. Genom meditation på det sätt som jag lär ut så kan du börja jobba på att släppa på dom här "blockeringarna" och öka och förbättra möjligheten för din livsenergi att flöda i och igenom dig för dig och alla i din omgivning.
Meditation är ett av dom absolut bästa verktygen för att uppnå en god och sund utveckling av dig själv som människa.

Att jobba med oss själva och vårt inre är av absolut vikt för att vi ska kunna vända denna våg av vansinne som härjar på jorden idag.
Vårplanet skövlas mer än nånsin , vi förbrukar mer skit idag än nånsin ,, våra soptippar är överfulla av sånt som vi inte ens behövt köpa oss från början.många människor idag ignorerar totalt att massor av människor lider en plågsam död endast för andra människor ekonomiska trygghet
vi fyller våra kroppar med kemisk mat och dryck ... om man idag vill ha mat utan E-4859586896040 eller E-4586893 i så måste man vara väldigt flitig på dom flesta mat affärer. tv o annan media idag ser till att vi får frossa i våld misär och annan sinnens stress.


Listan kan göras hur lång som helst... det vet du oxå lika väl som jag.

frågan är vad vi ska göra åt saken?

jag anser att vi bör börja hos oss själva och ta vårt eget ansvar ... ända in i hjärtat o i vårt sinne.
Giftiga tankar sprider sig minst lika väl som giftiga ord och handlingar.

Det man sår får man skörda.

Jag vill inte längre Så frön av hat , avundsjuka och girighet.

Innan jag slår mig ner för min kvälls meditation så kommer jag tacka allt gott och vackert som händer i mitt liv. Och jag ska lova mig varje kväll innan jag somnar att när jag vaknar imorgon ska jag göra allt jag kan förmå för att sprida vishet och ren kärlek till allt och alla. Jag ska lära mig att älska mig själv och försöka förstå allt som jag får till mig ... låt det vara vansinne eller härlighet. Inget kommer till mig som jag inte bett om eller som jag behöver lära mig av.


Så länge du ser ditt liv meningslöst och ondskefullt... så kommer det finnas där.. i ett hörn i ditt liv.. eller rakt framför dig.


Ta dig en funderare du oxå.. ta ditt ansvar för ditt inre,det yttre följer dig som en trogen tjänare.


Må väl !