torsdag 28 oktober 2010

Gör det bara !

Gör det bara.. 3 st ord som kan tända eld på mycket , antingen kan det tända en eld som kallas Ångest,rädsla och oro eller så kan det tända en eld som kallas för Hopp,spontanitet,utveckling och expansion av det egna Jaget.

Vilken brasa man väljer att fjutta på har ganska mycket med vår inre tillit till oss själva och vår självbild att göra.
Vi har värderingar som vi gärna håller starkt på och för att "ta sig utanför" sin egen "låda" så innebär det i många fall att man måste ta till sig och ge andra värderingar en chans . . detta kan i många fall bära emot , även för mig som skriver detta , men det som bland annat händer när du "expanderar" i ditt medvetande om vad som helst som nu kan vara aktuellt, så har du införskaffat dig erfarenhet baserad på dina egna upplevelser o inte på någon annans.

Du har då som så kallat sett "äkta sanning" efter som du med hela dig själv kan gå igod för att du vet vad du "talar om" .. vilket ger dig en inre styrka som kommer smitta av sig på andra "nära o kära" eller stöta ifrån mindre välkommna människor eller liknande.

Du vet själv hur det kan kännas när du befinner dig i ett rum och så träder en eller flera personer in i samma rum , odu genast får en magkänsla av att detta är människor jag gillar eller inte.. ??

Detta kan ske i dig av 2 anledningar ..antingen för att du är fylld av fördomar och inprogrammerade förväntningar på människor eller att du av rädsla dömer ut någon för att du i dig själv känner dig sårbar.

Eller så har du för stunden en väldigt stark närvaro "i dig själv" som gör att du kan förnimma externa energier väldigt väl och dess kvalitet , som i sin tur hjälper dig med magkänslan att ställa "diagnos" på dom "nya " individernas frekvens. . finner du då att deras/dennes frekvens inte matchar med din så kan du handla utifrån det . Här i finns det hur mycket kunskap och litteratur osv om hur man kan hantera en situation för att " gå vinnande" ur den ..

MEN det vilar alltid i första hand på HUR DU väljer att agera ..alltså Gör det bara handlar inte bara om att våga byta jobb eller hoppa fallskärm ... om du börjar med att medvetet välja i varje situation utifrån din "ärligaste" förmåga så går du hand i hand med DIN egna sanning .. till slut märker du vad lätt det är att " GÖR DET BARA"


Kom ihåg ... du är ensam här i världen .. med att välja dina beslut . Så börja NU med att ta ditt ansvar för ditt liv .

måndag 25 oktober 2010

Meditation o annat flum..

Vad är egentligen meditation? Och hur kan det vara så bra för människan? Ja , dom frågan har jag ofta fått .
Jag tänkte här att jag ska ta och redogöra lite varför jag mediterar , sen kan ju ni välja att ta till er det o pröva er fram själva eller bara skita i det , men har du kommit hit så tyckker jag du lika gärna kan fortsätta.. du förlorar inte så mycket på det..

Så... ja under hela mitt liv har jag haft väldigt lätt för att "sväva" iväg i tankarna och fundera o planera o fantisera.. jag kunde sitta o dagdrömma hur länge som helst o att somna in på kvällarna har inte alltid varit min favorit sysselsättning... har faktiskt varit inlagd på sjukhus för sömnsvårigheter , gick på mediciner som var dom starkaste "på marknaden" 2 st Nozinan o en Flunitrazepan.. a jag hade ändå svårt att somna in... o somnade jag så sov jag inte speciellt länge.
Mitt liv var kaos, jag såg inget ljus i någon tunnel direkt, men vad som tog mig ur deet helvetet tänker jag inte gå in på här.. funderar på att skriva en bok om det eller börja föreläsa om det ,, men hursom haver . . idag har jag som vi alla ibland har , vissa kvällar som man bara känner att ikväll vetto fan hur jag ska kunna somna ,, o ja ibland så har vi morgonen fylld med liknande tankar " hur fan ska jag orka mig igenom den här dagen" eller hur " hur ska jag få till den här Julen " eller vad ska jag ha på mig idag då ,,fan folk tror väl inte jag äger några kläder. . eller ja.. nii vet själv vad jag är ute efter .. vi har 1000 o åter 1000 tals tankar per sekund som bara bombar vår "värld" .. ja dom är otroligt många tankar o intryck , om man ser varje tanke som Bitar , så tar vi in ca 2 miljoner Bitar per SEKUND i våra sinnen .. men som tur är så är vi utrustade med ett filtreringssystem .. så vi upplever med vårt medvetande ungefär 5-9 Bitar !!!! Vad vi då tar in i våra sinnen kan man ungefär säga är styrt av våra värderingar,syn på oss själva och tidigare upplevelser. Alltså i grunden så är det vi själva som styr vad vi vill uppleva ..trotts att världen där ute tycks BOMBA oss med info om allt möjligt...o vi undrar vad som tagit åt världen o varför o varför vi lever o varför vi ska dö o varför alla andra har ditt o datt o jag inget alls eller bara en påse skit :)

Ja så såg mina tankar ut förut...konstant. Jag var ofta sur o arg o ch skadeglädje var mitt "bästa" o våld var inga problem att betrakta eller bruka som lösning på problem eller energiförbrukning. O när allt vände mot det jag sysslar med nu så kom ju så klart meditation att spela en stor roll , jag hade inga problem med så kallade "vägleda meditationer" (så vidare jag inte störde mig på dialekt e.liknande o blev irriterad) :) usch på mig .. hahah
men när jag skulle sitta själv , med mig själv så blev jag konstant hemsökt av mina "tankar" .. minnen ploppade upp ..situationer som jag skulle gjort annorlunda , jag fantiserade om stordåd o ja ni känner säkert igen er lite i det här.

Att meditera tycker jag är ungefär som att kalibrera ett mätinstrument .. man ställer in hjärnan på rätt kanal , så att man bara tar in det man vill , eller typ den frekvens som man är menad till,, o nu så kan jag tydligt känna när jag har liksom kommit ur frekvens , humöret ändras,, man blir lite rastlös o ja så vidare o vidare . Så när jag mediterar så ser jag det bl.a som att jag ser över vad jag har i min upplevelsevärld som påverkar mig till den grad att jag kommit ur frekvens. När jag "sitter" medmig själv så håller jag mina ögon öppna , sitter rak i ryggen med vänster hand vilandes i höger hand. O bara upplever min andning .. inte styra den .. eller försöka påverka den..utan bara uppleva den . När jag märker att jag tappat min "fokus" på att uppleva min andning så försöker jag "se" vad för tanke som greppade mitt sinne o avlägsnade det från "nuet" . Vad är det för tanke..är det ett minne? Är det en oro inför något? eller något annat.. Vad är det för känsla den "tanken" ger mig ? blir jag arg,ledsen,stressad eller lycklig eller ivrig o rastlös ? när jag rett ut detta försöker jag se om jag kan lära mig något av det hela o så försöker jag återgå till att uppleva min andning , jag har inte blicken fäst vid något .. utan snarare i "tomheten" framför mig , om du vill pröva vad jag menar så sätt tummen mot din hakspets och res upp lill-fingret framför dina ögon .. fokusera din syn på lill-fingret .. o när du har fokus där så för du sakt bort handen och försöker hålla kvar blicken ungefär där lill-fingret nyss befann sig .. du kommer förmodligen "skela" lite .. så slappna av lite lätt , de ska inte vara jobbigt , utan en lätt "skelning" .. ungefär så som Buddha brukar se ut , du vet :)

Efter att ha suttit så här ett tag och tagit hand om sinnet så brukar en väldigt skön avslappnande känsla infinna sig i hela kroppen o ögonen o synfältet blir mjukt o behagligt.. ja man kan uppleva alla möjliga känslor .. då kan man säga att man kalibrerat sig :) detta är en av massor med olika sätt man kan meditera på för att "rensa" sinnet från massa tråkiga eller helt onödiga 5-9 Bitar o lämna plats för nya fräsha :) Jag fick lära mig för några år sedan att dom flesta människor i den civiliserade världen tänker ca 95% samma tankar dag ut o dag in , år efter år. .
känn efter.. vad rörde sig i ditt huvud igår vid den här tiden ?

Jag ska oxå förmedla en liten enkel övning som är super bra att ta ur sig den sista gnuttan tankekraft innan man somnar .

När du ligger ner i sängen så ska du lägga dig på rygg , inget speciellt ,,bara de e skönt..men helst på rygg.
Nu ska du försöka att minnas din dag som varit ..från det att du vaknar o slår upp dina ögon ,, hur du reser dig upp vilken fot du satte ner först .. vad du åt vem du talade med först, vad du sa o hur o vad du tänkte innan .. bryt ner hela din dag som varit i bitar o sekvenser , finner du "luckor" som du inte har ett enda minne från ?
minns du inte vad du sade eller kände eller tänkte ?
Då kan man säga att du i den stunden var Omedveten om vad som hände i ditt liv o du med ditt Jag hade inte kontrollen utan du lät allt ske via autopilot. Att göra denna övning på natten kräver mycket energi .. för du måste vara väldigt koncentrerad för att få allt från början till slut , för du ska inte hoppa runt utan allt ska flöda från du vaknar tills du ligger där du ligger när du gör övningen.

Att göra den här övningen belyser hur vi lever vårt liv och om man vill ha med hela sin dag i sin medvetenhet så är det dags att börja leva medvetet. TA HAND OM DIG SJÄLV , upplev varje minut , försök att känna när du är i en sekvens ..som om du lever en film som du själv regisserar, då kan du medvetet välja hur DU vill ha det .


ja öö så här blev det skrivet denna gång.. vet inte om jag kanske tappade tråden där men jag hoppas ni gillar det ni läst :)
ha en fantastisk dag

andas som du gör o njut av ditt liv , även om de ibland suger ,, men kom ihåg .. du väljer alltid själv vad du vill ha o inte ha ,, så är det , du är en fri människa .. vare sig du vill det eller inte .

tisdag 19 oktober 2010

besök i den inre världen

Att beskriva den inre o den yttre världen kan vara lite komplicerat så här över en blogg en tisdag morgon ,, de är lite av överkurs kanske o något som man kan säga har lärts ut i olika okulta skolor i tusentals år här på jorden .
Men jag tänkte att jag ska försöka återberätta ett möte med en Ande som ägde rum i min inre värld.
På en cirkleträff i en "led meditation" där jag hade vandrat genom en helt otrolig äng med blommor som var så vackra att man kan nog inte beskriva dom med ord , o skog med träd som ej blivit rörda av en såg eller yx blad NÅNSIN , träden var så påtagligt levande att man nästan hörde dom andas. Efter att samlat energi o ljusharmoni vid ett vatten drag så begav jag mig upp på en klippa såg låg intill att hav , helt sjukt bra utsikt har den platsen :) love it.. anyway
jag hade till uppgift att se om jag kunde hämta in någon "länk" till någon i rummet via min "inre" värld.

Så jag satte mig ner på en rätt snygg sten och bara såg ut över havet o himlen o bara lät mig flyta bort från tankarna o fokuserade mig på mitt inre centrum.
Efter ett tag ,,kanske några andetag senare .så kom den bekanta känslan av en närvaro, rofylld känsla spreds igenom mig o så började information dyka upp..
bilder.. känslor väldigt tydliga clairesentience strömmade genom mig o jag kunde få en ganska tydlig bild av denna trevliga något äldre dam. Efter att vi hängt ut lite på min utkiksplats över mitt inre hav så tog vi farväl för denna gång och vi i gruppen togs sakt tillbaka till den "yttre" världen och vi började redovisa vad vi varit med om o vilka vi träffat. Jag hade "länkat" o min kära cirkel kollega bredvid mig kunde känna igen beskrivningen och namnet o de var oxå till henne anden sa sig höra till.

Den här upplevelsen var min första "länk" i Anders Åkessons cirkel i Porla Brunn .
Cirkel träffar är när man träffas varannan vecka i en grupp o utvecklar sig tillsammans med likasinnade .
Man ska innan man går med i en cirkel , först ha gått iallafall en kurs i Grundläggande Mediumskaps fundament.

i nästa inlägg ska jag skriva lite om vad man mer kan tänka på som kan vara bra gällande utveckling av en själv som person. ( enligt min åsikt) . Kom ihåg , de jag skriver är vad Jag anser o bör inte tas som RÄTT eller LAG eller SANNING av dig, det är din uppgift här i livet att ta DITT eget ansvar för ditt egna liv.

Tack igen för att du läser .

torsdag 14 oktober 2010

precis intill mig..

Jag kan konstatera att lyssna på stycken skrivna av Vivaldi och skriva är nog det bästa !! :)
Prövade nyss lite Jazz men de gick inte att få ihop en logisk mening med ,, inget ont om Jazz , jag gillar verkligen det annars. Fast jag fattar inte varför dom inte gav låtarna vettiga namn på den där tiden ...alltså Vivaldi o gänget.. men man lär sig väl det där systemet oxå snart . O tusen tack för Spotify herre gud utan det vat jag inte vad jag tagit mig till .

Jo men ,,, här sitter jag med en kopp kaffe o skriver., rakt utanför mig står två hästdjur o gnager de gräs som inte är djupfryst . Solen börjar lägga sig över trätopparna o lövens färg är fan helt otroliga , hösten är helt otroligt vacker. Så J**la tacksam för att jag kan se just nu, men hösten har en speciell doft oxå . . pröva att gå ut o sätta dig i solen o låt dig själv sjunka ner i dig själv med din andning , för varje utandning så försöker du känna hur du sjunker ner mer o mer där du sitter o efter en stund så känner du efter med ditt luktsinne o känn hur naturen lever o hur vinden bär med sig fragment av allt i naturen . Lär dig att ta tillvara på alla dina sinnen , o doftsinnet är ett underbart verktyg att uppleva världen med om man bara ger det lite uppmärksamhet.

Detta med luktsinnet får mig att tänka på när jag för några veckor sedan skulle göra en "länkning" med andevärlden på Kursen med min nya lärare/vän Anders Åkesson .
Jag och en annan tjej som var på kursen skulle sitta tillsammans och göra varsin "länk" åt varandra . Jag var den som började..
Vid detta tillfälle var det närmare 2,5 - 3 år sedan jag prövade sist.. att "länka" med andevärlden. Jag kan säga att jag var grymt nervös,, för vad händer om jag sitter där o inte ett skit händer eller om jag sitter där o beskriver o beskriver sen visar det sig att jag inte har en "länk" alls eller att jag plockat upp allt med hjälp av "psykometri" ( det vanligaste många gör, o tror att dom har "länk" ) ... pulsen var iallafall på topp o vi satte oss ner o började.. först fick min kurs kollega ett glädje rus o en fritter attack som smittade av sig ordentligt.. så de tog en stund för oss att komma ner på "jorden" igen ,, men de var nog mest ett försvar från oss båda efter som vi var ganska oroliga vart allt skulle leda..

Efter några ögonblick så började jag dock känna en närvaro vid mig , o jag började genast tolka så gott jag kunde , jag kände en kvinnlig energi i mig och karaktärsdrag i beetende började visa sig som små korta filmer o bilder i mitt huvud o då tillsammmans med ganska bra utseende beskrivningsmöjligheter på köpet , men min "sitter" såg väldigt frågande på mig , o kunde inte känna igen det på någon avliden , vid en suckning jag gjorde sekunden efter jag fått reda på att hon inte kunde känna igen "länken" så fick jag en väldigt tydlig smak av cigarett rök i munnen o slängde ur mig att kvinnan jag hade "länk" med var troligen rökare,, samtidigt en bit bort i rummet så sa en annan person samma sak.. då förstod vi att jag förmodligen plockade upp från dom istället , så vi flytade ner oss i andra änden av rummet.
Nu var jag lite extra taggad för jag hade nuddat frekvensen lite o visste ungefär vad jag skulle leta efter , men de var helt tomt..

Anders kom förbi vårt bord o jag uttryckte mig med det förbjudna ordet ...Det här är svårt . Nej Ronny det är mindre lätt .. kör nu .

Be anden komma dig närmre .. o jag blundade och bad med min inre röst vem som än är där o vill ha kontakt , ska komma närmre så vi kan få detta gjort nu o hjälpa min vän mitt emot mig .. o helt från ingenstans så fylddes jag av något som kom in i mig från vänster sida av mig och hela min upplevelse av mig själv förändrades och jag kunde genast börja lämna beskrivning hur hållning o längd o kroppsbyggnad var. Känslan av mitt rakade huvud försvann o de kändes som om jag hade massor av flufigt hår o väldigt grova hårstrån i ansiktet o sedan fortsatte komminukationen och jag fick bekräftat att anden var igenkänd o efter konstatering av dödsorsak så lämnades ett väldigt kärleksfullt budskap som verkligen berörde , jag tackade därefter anden o min kära vän framför mig o Lisbeth som hjälpte till under tiden o höll mig på spåret. Detta möte med andevärlden gjorde mig helt tagen och ingen tvivel har sedan dess blåst genom mig att liknande fenomen skulle vara påhitt eller fantasier. They exist.

Jag kan verkligen bara säga en sak , tro inte på något . Är du nyfiken , gå o ta reda på om det är sant eller skit i det helt . Att tro på något är samma sak som att inte veta och det ger bara en grundkänsla av oro. Att veta däremot ger en känsla av frihet och trygghet. Ta inte mina skrivna ord som er sanning utan se dom som en återberättelse av MIN sanning .

tisdag 12 oktober 2010

En inblick i en "högre värld" .

Jag hade många stunder som barn med "anden i glaset" o pendlar o viskningar i mörkret i källaren , mycket hände och ibland blev jag riktigt "shit rädd" :) men idag tror jag nog att det var andevärlden som skrämde bort mig för jag var för ung o puckad då, jag visste ju inte riktigt vad jag skulle göra om jag fick kontakt.
Nog om detta nu , jag ska hålla mig till dom "länkar" jag har haft och kommer ha här o nu i den delen av mitt liv som man kan kalla vuxna livet.

När jag gick hos Kersti Manell så hade jag en "länk" med en ande i något som kallas "blind folded" typ ,, man går ut ur rummet o får en väldigt väl fastsatt ögonbindel på sig o sen leds man in i rummet igen o sätts på en stol , o framför sitter då en okänd person som man ska länka till andevärlden med .

Jag fick ganska omgående känslor av fysisk karraktär i min kropp... den började förändras kändes det som och i ett vipps så kände jag mig som en liten , späd energi fylld o glad tant :) svårt att beskriva detta så ni inte tycker jag verkar helt ute o cyklar ... men ofta så börjar det så , med en Clairsentence tolkning av anden.
Sedan fortsatte det med inre bilder o jag började lämna beskrivningar på beteende o mer detaljerad beskrivning av utseendet , o än idag minns jag bilden jag fick av henne när hon sitter o stickar med smala , knotiga fingrar o förmedlar att hon ofta gillade att "läxa" upp sina barn o barnbarn på ett kärleksfullt sätt,, det var helt otroligt och det var som om jag och hon var i en bubbla och talade med varandra utan ord.. hon från andevärlden o jag på en stol med ögonbindel i en lokal i centrala Örebro .. de kanske låter galet,, men idag vill jag påstå att galnare saker kan man se och uppleva på Tv-apparaten .
Efter att kontakten avtagit o jag hade lämnat budskapet från anden till personen som satt framför mig så var det klart o man tog av mig ögonbindeln ,, o där satt personen som jag hade känt på mig hela tiden att det var ,, för anden såg lite ut som henne...som sitt barnbarn :)

Detta var en liten berättelse om min första "länk" .. jag kommer att skriva om 3 andra under kvällen o morgondagen men jag kommer inte uppge några namn på den person som jag gjort "länken" åt och jag kommer aldrig heller att i detalj ge förklaringar på budskapen som jag förmedlar mellan anden o "sittern" efter som att jag anser att det är deras privata angelägenhet och man får inte glömma att det faktiskt är anhöriga från andra sidan som kommer igenom för att hjälpa sina nära o kära här på denna sidan och jag känner att det skulle liknas med att skvallra om vad grannarna pratar om innanför sina egena väggar.

Tack igen för att du läser :)

Ronny

A new step :)

Mycket har hänt i mitt liv sista tiden ..

För er som inte vet det vid det här laget så har jag ett väldigt stort intresse för hur människan o resten av världen fungerar . . o då läser jag inte Illustrerad vetenskap eller pluggar i någon skola .. menar här inte att det är något fel med att gå i skolan eller läsa mainstream blaskor om vad som händer på Cern..eller jA ,, de dom vill delge oss :)

hahha jag har så lätt att sträcka ut min vassa tunga .. sorry.

Jo de som jag tycker om att studera är det som många kallar okultism.

Men de är spiritism o healing som ligger mig varmast om hjärtat. Det är kul att studera olika religioner o t.ex Tibet !! O alla coola grejer som händer där ,,, fan någon gång måste jag ta mig dit o se Lasha o göra bort mig inför en Yogi.

För några år sedan var jag på min första "kurs" med en fantastisk människa o Medium som heter Kersti Manell . .. det var jag o några damer som jag aldrig någonsin mött tidigare..

Hur som haver så var det ett gäng veckor i mitt liv som totalt vänd upponer på mitt liv.. i positiv bemärkelse .. jag är evigt tacksam Kersti som stod på sig o intalade mig att komma till hennes Cirkel/kurs .

Sedan dess har jag slukat allt som jag haft möjlighet att komma över,,, äger idag en väldigt stor bokhylla med MASSOR av böcker om allt från N.L.P och lifecoaching till hur man mediterar med änglar o kontaktar andevärlden på ett tryggt sätt.. men den bok som gett mig mest måste ändå vara Eckhart Tolles " en ny jord" har du inte läst den så MÅSTE du läsa den boken.

Sen har jag oxå Certifikat för Reiki I och Reiki II och har jobbat så mycket med mig själv och att rensat ut gamla hjärnspöken ,,, finns dock massa kvar ,, tror inte man kan bli av med alla plus att vi drar ju på oss nya hela tiden ,, speciellt om vi inte är uppmärksamma.
En människa som oxå betyder jätte mycket för mig och som har en otrolig healing förmåga och en väldigt slipad tunga och alltid lyckas hitta mina "glitchar" är en man vid namn Gunnar Frimodig . Hans www.corestar.se bör ni kolla upp och åk gärna dit o pröva en behandling hos honom . Han är något speciellt.

Under mitt 30-åriga liv har jag lärt mig att det är väldigt viktigt att man följer magkänslan och har tillit att om man följer den så kan inget gå fel ,,, sen även att försöka läsa o tolka saker som häder o dyker upp i livet vid upprepade tillfällen . . efter att jag gått hos Kersti o började min resa med att "fixa" mig själv med bland annat Gunnars hjälp så kände jag att Mediumskapet inte var något för mig, för att det krävs så otroligt mycket av en som människa att liksom leva i 2 världar samtidigt utan att förlora fotfästet och tappa kontrollen över sitt liv. . så jag gick länge och bara insöp känslan av att äntligen hittat en sätt att bli av med mina "demoner" och började intressera mig för att själv lära mig någon form av Healing för att kunna få möjligheten att ge tillbaka till världen o universum genom att hjälpa andra människor , jag kände en sån otrolig tacksamhet mot livet o var bara nöjd över att leva o andas o vara med min familj ... o alla gamla krav på mig själv suddades sakta ut o t.ex massa krav jag hade på mig själv bl.a inom mitt yrke som tatuerare kändes inte längre viktiga , o jag tror faktiskt att jag har blivit duktigare nu när jag slappnat av i min roll som tatuerare . Nog om detta .. efter att jag då lärt mig och fått initieringarna för Reiki 1 o Reiki 2 och jobbat med det 1 år ungefär så började Medium dyka upp i mitt liv.. på tv , typ varje gång jag passerade en tv / kändes det som , o på datorn sprang jag på det oxå.. jag märkte att många runt mig började tala om liknande saker .. o ja till slut så tänkte jag för mig själv.. Vad är det här???? det måste betyda något , under denna period var jag oxå så insöad på att hjälpa andra så jag kunde inte riktigt ta till mig att det förmodligen gällde mig... jag var ganska säker på att det var en signal till att min Karin skulle bli ett medium och att jag var den som skulle hjälpa henne på vägen ,, så jag på började ett välplandérat arbete med att försöka leda in henne på den vägen , fast det gick inte så smidigt o jag började ifrågasätta mig själv o min "magkänsla" ... jag beslutade mig för att vänta o se vad som hände..
tiden gick o känslan för att något var på gång växte inom mig o jag kände mig färdig med det jag håll på med, det hade inte blivit tråkigt men du vet ibland så känns det som om det borde vara något mer därtill..som om något fattas liksom.
O efter ett tag o massor av mer signaler på att något med mediumskap ville säga mig något så satte jag mig ner o började leta planlöst själv på internet o lite böcker osv . Försökte med att komma in på en kurs med Terry Evans..men de var tok fullt hos han..inte så konstigt kanske .. han är ju rätt känd idag.. Sen anmälde jag mig på en kurs på Ramsbergsgården ,,men några dagar innan den så blev den inställd pga för få anmälda, ja´då tänkte jag att jag måste vara galen eller oxå betyder allt att jag ska hålla mig riktigt långt borta från mediumskap.. jag gav det en sista chans o googlade "mediumkurs" o de första som dök upp var Anders Åkesson som hade kurser typ super snart.. men han om någon lär ju ha tokfullt... MEN nej de hade han inte :) så jag anmälde mig och 2 timmar samma dag som jag skulle åka iväg så gick mig bil sönder...totalt..den slutade få bensin o allt möjligt konstigt.. då kändes det inte riktigt som om det var menningen att jag skulle åka :) men så igen så fick jag den där känslan att jag fan inte skulle ge upp, jag måste försöka mera för så mycket hade talat för det här.. jag fick till sist tag i en bil som jag fick låna o så bar det iväg.. o ja hade en polis stått o mätt upp hastigheter med en sån där laser så hade dom skjutit mig när dom fått tag på mig :) det gick väldigt fort.. men de var kul :)

en sak som slog mig när jag satt där utefter motorvägen var att om jag åkt med min bil så hade den gått sönder efter halva vägen och jag hade blivit tvungen att bogsera den hem och då hade jag absolut inte haft möjlighet att vara med på kursen.

Så efter många om o men så satt jag där till slut , i Porla Brunn på en stol i ett rum och skulle lära mig,,,om Andevärlden ville ! att kommunicera med andevärlden och förmedla budskap o bevis på att liv efter vad vi kallar döden existerar . Here gud tänkte jag..nu gör jag det ingen.. kommer jag klara det här ?? o så var prestations ångesten där igen och jävlades..

nästa inlägg kommer jag berätta om vad jag upplevde och samt redogöra lite om dom andar jag haft kontakt med sedan dess o det tänkte jag fortsätta med här i fortsättningen, att dela med mig av detta otroliga som vi alla lever sida vid sida med varje sekund. tack för att du läser detta :) tack så mycket så länge .