torsdag 29 juli 2010

Sverige o sommar med sol...



Ibland undrar jag vad som är poängen med att klaga på vädret.. eller liknande saker.. naturen lär ju göra det som behövs. Kan ju knappast vara så att de är helt "random" ...vädret alltså.

Jag tänkte faktiskt klaga på en annan sak.. jag har gjort det förr oxå.
Men seriöst Aftonbladet o expressen.. varför finns dom ?? Vem köper dom ?
Jag undrar vad som får en människa att besluta sig för att göra ett löp med en krashad bil på och texten " Pappa dödskrashade sig och sin 3 åriga dotter...endast systern överlevde" ok ? ska de sälja ? ooo ja de e ju det de gör.. men vilka morbida sinnen läser löpet och tänker.. " Ja den tidningen ska jag köpa ! "

Och om man nu inte gillar läget med vädret... O löpet lyder typ " De ryska monster ovädret" el. dylikt.. varför köper man den då ?? För att må ännu sämre över vädret ???? Plus betala för det !!! Köp en glass o var glad For fuck sake !! :)

Ja o varför gnäller jag över det här...
jo för att när jag sätter mig i bilen och åker in till stan för att t.ex ta mig till jobbet... så ser jag skiten när jag står i bilkön i stan ..eller oxå hör jag babblet i mat affären eller någonstans.. o ser alla ledsna miner.. i lyxiga bilar eller med dyra mobiler i handen o senaste märkeskläderna... sura miner över vädret.. ja vi har det inte lätt i sverige.. se bara löpet.. döds olyckor på vägarna...ledsna prinsessor och ryskt regn... OMFG

Rösta på mig i nästa val så jag får bestämma att Aftonbladet och Expressen och alla nyhets skit på tv4 o svt o tv3 och tv fan över huvudtaget försvinner..

så vi får lite sinnesro .

Lägger upp lite bilder på tattoos oxå ska jag göra :)

trevlig kväll .

onsdag 28 juli 2010

NeedleDemon och Smash Into Pieces !! Yeah!!!!

För några dagar sedan så gjorde vi en deal ... Smash Into Pieces kommer bli sponsrade med Tattoos och annan kropps utsmyckning av Needledemon.
Jag riktigt stolt att få vara den som sätter min konst på dessa grabbar , bättre musik och trevligare musiker får man leta efter. Ska bli ett stort nöje att följa grabbarna. Har du inte hört deras musik ännu så rekommenderar jag dig att besöka deras Myspace som du hittar länk till här nedanför där finner du ett gäng låtar att lyssna på .

http://www.myspace.com/smashintopieces
http://www.smashintopieces.com



måndag 26 juli 2010

Hemåt!

Nu lägger jag ner för dagen i studion.
Nu ska jag hem och ta hand om hästar o vara me familjen. Te kvällen blir det att rita.
tji ho :)
Lite kamera flumm han jag med innan dagen började.
Jävligt skoj att pyssla me kameran (Canon Eos 1000D ) men jag hade lite svårt förut att hajja varför folk gick långa utbildningar för att bli fotografer. . de är väl bara o sikta o trycka av. . kan ju säga att de jag hade som kamera innan var en mobilkamera och en lite Panasonic Lumix.. så när jag skaffade den jag har nu och började trycka på massa inställningar så insåg jag att bara alla termer som finns i själva kameran så kan de ju vara bra att ta en eller två kurser...
så förlåt alla jag flinat åt när ni babblat om era fotoutbildningar..



Dagens set up .
Började nyss använda Allaprima färgerna o de måste jag säga att jag inte ångrar en sekund. Dom kostar en del men fan va bra de blir me dom . Buy it !









söndag 25 juli 2010

Midnatt


Ibland känns det verkligen som jag o vädret är riktigt goda vänner.
Lite kallare och lite blötare , de är som gjort för lite hemma mys me familjen .
Vi tog en tur till Mariebergs köpcenter under dagen . Fy fan vad luften suger där inne när det är mycket folk där.. helt sjukt att folk kan sitta där inne o äta flottiga hamburgare när luften är som den är och de luktar svett o parfym över allt.
Riktigt gött var det o komma hem till skogen igen.. min dotter köpte en alv med häst och en våningsäng till dockskåpet och jag köpte nya färgpennor . ska göra färdigt några ritprojekt under veckan tänkte jag, skulle ju oxå lägga upp lite bilder idag , men jag hade ju kameran kvar i studion men lite nya bilder kom ju upp :)

Måålat o tapetserat ett av rummen gjorde vi oxå.. sen har de faktiskt blivit lite Modern Warfare 2 Live idag.. det gick ju så där kan jag säga,,, märktes att jag inte spelat sen vi flyttade hit.
Lägger nog ner det där nu ..

Ska läsa en bok nu o sen sova .
Boken heter : RESAN av Brandon Bays
Den är en riktigt bra bok om hur man kan med självläkning och Healing reda ut större problem än många av oss kan ens ana .
Den tycker jag du oxå ska läsa.

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9153431847

OK godnatt kära medmänniska sov gott o dröm vackert !
Och tack för du tar dig tid att läsa :)



en stunds filosofi och annat babbel efter en lång session backpiece tatuerande
kommer ut lite bilder snart på flickas ryggmotiv. you will be stoked !


Den här är frihand . tog typ lite mer än 6 tim med uppritning..ja
fan de e riktigt skoj med sånt här .



de här är ett biomech´kugghjul me ett öga i .
skissen tog väl typ 15 min ... tatueringen tog nog typ ..4-5 timmar...

men fan va skoj de var .

Medans jag o Karin målar ett av rummen i huset..

Så tänkte jag att de kanske kan vara kul för er att kika på några tattoo bilder.

Ja g bor i skogen :)

mycket har hänt sen sist , ,, o nu bor man i skogen på en liten gård, dåligt väder är det idag oxå så idag ska jag se till att sparka igång den här bloggen igen :)
ska bli as kul .